Fri frakt på alt   |   Gratis bytterett   |   90 dagers åpent kjøp

Loveyewear blog

Oakley Green Fade Collection | OS i Rio 2016

GreenFade-740x377

Oakley har gjort en spesialkolleksjon til ære for de olympiske lekene sommeren 2016 i Rio. Fellesnevneren i kolleksjonen «Green Fade» er den grønne fargen som pryder alle innfatninger – uansett modell! Fargen ble lansert allerede 1980 – noe som sikkert dere 80-tallister kan relatere til!

Green Fade er en ikonisk farge for Oakley og et symbol for innovasjon og funksjonalitet. Oakley vet virkelig hvordan man beholder sjarmen fra forhistorien kombinert med de beste funksjonelle brilleinnfatninger på markedet i moderne formspråk. Og det blir bare bedre – da kolleksjonen er håndmalt. Det vil si at hvert eksemplar av kolleksjonen er unik.

Alle atleter som tilhører «The Oakley Olympic Team» vil bære kolleksjonen under OL, på og utenfor banen … Vi ser nå fram til et grønt hav av Oakley med start femte august! Er du idrettskvinne eller –mann og vil ha noe helt spesielt, på banen eller hjemme ute i skog og mark, da har du kommet rett!

Prizm Technology
I kolleksjonen inngår Oakley Prizm linser – en teknikk man har tatt fram for å kunne skape den mest optimale linse for økt detaljrikdom og komfort under ulike forhold.

Produkter

Gjør som Beyoncé og se verden med stil!

Beyonce3-740x388

Superstjernen Beyoncé Giselle Knowles-Carter, mer kjent under artistnavnet Beyoncé er uten tvil verdens mektigste artist og en av vår tids største ikoner! Foruten hennes musikalske storhet har hun en spesiell måte å levere enestående shower med viktige budskap om feminisme og alle menneskers like verdi. Queen B er en trendsetter som som inspirerer mennesker over hele verden med sin gode smak og motefølelse. Ofte ser vi bilder på Beyonce med solbriller i alle mulige former og fargen. Le Specs, Prada og Ray-Ban er noen av de varemerkene som Beyonce bruker hver dag. Beyonces stil fungerer for alle lommebøker. Du kan klikke hjem dine egne Le Specs–innfatninger for drøye 500-lappen. Det kaller vi luksus!

Beyonce1-740x334

Beyonce21-740x334

Victoria Beckham | SS16 | Lookbook

VB8-740x605

Victoria Beckham er kvinnen som har gått gjennom faser som fottballfrue og Spice Girls­medlem og der hun under sine drøye tyve år i rampelyset har vært velkjent for sitt treffsikre øye for mote. Sangeren har vært modell og muse for motedesigneren Marc Jacobs, noe som senere ledet til at hun gjorde designet for flere kleskolleksjoner under sitt eget navn.

Brilleinnfatningen fra Victoria Beckham oser av kvalitet og feminin eleganse. Her finner du brillemodeller i lekkert overdimensjonerte former og dråpeformede linser á la Aviators. Det er vel kjent at Victoria elsker pilotbriller, noe som synes tydelig i kolleksjonen, og før hun slapp sin egen kolleksjon sies det at hun hele tiden brukte Ray­Bans pilotklassikerl Victoria liker jo som kjent selv høy kvalitet og det var en selvfølge for henne å gjøre sine briller i samarbeide med de aller beste!

Pilotbrillene finnes i både gull og sølvfargede metaller, trendig farget speilglass og i luksuriøs 18 karats brilleinnfatninger. Størrelsene varierer fra middelstore til oversized i henhold til hva Victoria selv foredrar når det gjelder buer og glass. Samtlige solbriller har fått sine brillestangtupper grasiøst utformet til en spiss som representerer bokstaven «V» for Victoria. Denne raffinerte detaljen utmerker hele kolleksjonen av brilleinnfatninger.

I kommende vår­ og sommerkolleksjon for 2016 ser vi selvklart piloten «Classic Victoria», men også brilleinnfatninger som er ovale, runde og cateye. Kolleksjonen inneholder store og tøffe briller som formidler en maksimal wow­faktor i solbrillevei! Victoria har med sin mangesidighet og motebevissthet lykkes å skape brilleinnfatninger for alle smaker! Har du funnet din favoritt?

VB1-740x942

Sesongens heteste trender – Det her skal du satse på våren 2016!

BRAP-740x210

Denim, mønster, blomstertrykk, metallic og 90­tall er noen av de trender vi gjerne følger til våren.
Denim har vi fra topp til tå og glitrende paljettplagg tar over gatene hvis vi får bestemme! Kjenner
du deg ikke helt bekvem med å ta svingene helt ut er solbriller et perfekt komplement til din look.

Denim1-740x598

Spets1-740x545

Blomster11-740x543

blomster2-740x348

1. Gucci 2. Gucci 3. Dolce & Gabbana 4. Dolce & Gabbana

Metallic1-740x603

90s1-740x545

 

Dolce & Gabbana Eyewear leverer massiv eksklusivitet på brillefronten

DG_featured image

 

DG_1

Suksessduoen Domeninco Dolce og Stefano Gabbana er verdensberømte for sitt varemerkesimperium med tilvirkning av parfyme, klær og tilbehør. Som alle andre produkter fra Dolce & Gabbana består deres brilleinnfatninger av førsteklasses kvalitet og design. Dolce & Gabbana skaptes under tidlig 80­tall og har deretter vokst seg enormt store og deres logotype er kjent verden over! Brillene fra Dolce & Gabbana uttrykker en tidløs stil som er forgyllet med herlige innslag av energi og en luksuriøs sensualisme! Som varemerke legger de sin hovedvekt på å designe briller og solbriller som er preget av originalitet og innovasjon.

Brillekampanjen for sommeren 2016 er minst sagt spektakulær og inspirerende! Uttrykket «more is more and less is bore» stemmer ganske bra – da alle detaljer gjerne får være i overflod. Brillestengene er blant annet utsmykket med vakre blomster, sterke farger og gull som får alle andre brilleinnfatninger til å blekne i sammenligning. Mange av brilleinnfatningene i samlingen har håndgjorte dekorasjoner som gir innfatningen et unikt og eksklusivt utseende, superluksus!

Du finner Dolce & Gabbana her

Dolce4 Dolce5 Dolce6

Dolce7 Dolce9 Dolce8

Dolce10 Dolce12 Dolce11

Fendi – Rome makes history

Fendi Solbriller

Edoardo Fendi og Adele Casagrande startet Fendi 1925. Lærvesker var deres spesialitet og deres vesker ble solgt i deres butikk i Roma. Etter andre verdenskrigens slutt bestemte paret Fendis fem døtre å tiltre familiebedriften og deres bidrag til foreldrenes handverk ble mote og stil. Søstrene rekrutterte sin venn og designer Karl Lagerfeld til bedriften og dette viste seg å være et vinnende konsept da begge parter fant hverandre i designidéene til Fendi.

Lagerfeld og Fendi-søstrene gjorde Fendi til et superstort motehus. Fun Fur var parolen under 60-tallet og det var også opprinnelsen til den nå ekstremt velkjente doble F-logoen. Bedriften fortsatte å vokse under hele 1900-talet og Fendis barnebarn Silvia Fendi videreførte de familiære koblingene da hun begynte å designe for motehuset i 1994.

Solbrillene lansertes nylig og de nye modellene er minst sagt imponerende – kreativitet tilsammen med Fendis motearv og det klassiske håndtverket. Briller til å elske!

Fendi Solbriller

 

Kylie Jenner, Lady Gaga og Betty Autier er bare noen kjente ansikt som flittig bruker Fendis solbriller. Den minst sagt spektakulære modellen FF 0041/S-9F6 VQ er virkelig en storfavoritt hos oss på Loveyewear og får andre briller til å blekne i sammenligning. Er du en person som våger å stikke ut har du absolutt kommet rett!

 

Solbriller hos Loveyewear i sann Olivia Palermo-stil

Olivia Palermo Solglasögon

Fashion- og moteinspiratøren Olivia Palermo er kjent verden over for sin stil og for å skape nye trender. Hun synes daglig på sosiale medier og i TV. På instagram viser Olivia sitt motefylte liv med eventyrsreiser, fashionshower og modelljobb. Hennes accessoirer er utvalgte for den perfekte looken. Det er ikke mulig å unngå Olivias interesse for fine solbriller! Vi på Loveyewear elsker å inspireres av hennes valg av innfatninger i alle mulig former og farger. Nå lengter vi etter lysere tider slik at vi kan springe rundt på gatene som Olivia look-alikes!

 

Olivia Palermo Solbriller

Victoria Beckham | SS16 | Lookbook

Solbriller Victoria Beckham

Viktoria Beckham er kvinnen som har gått gjennom ulike faser som fotballsfrue og Spice Girls-medlem – der hun under drøye tyve år i rampelyset, har vært velkjent for sin treffsikre motestil. Sangerinnen har vært modell og muse for motedesigneren Marc Jacobs, noe som senere ledet til at hun begynte å designe flere kleskolleksjoner under eget navn.

Victoria Beckhams brillemodeller ånder kvalitet og feminin eleganse. Her finner du briller i lekkert overdimensjonerte former og dråpeformede linser á la Aviators. Det er vel kjent at Victoria elsker pilotbriller og det synes tydelig i hennes kolleksjon. Innen hun kom med sin egen kolleksjon så man  henne hele tiden bruke Ray-Bans pilotklassikere. Victoria liker jo som dere vet selv høy kvalitet og det var selvklart for henne å skape en brillekolleksjon i samarbeide med de aller beste!

Pilotmodellene finnes både i gull og sølvfargede metaller, trendy farget med speilglans og med helt luksusgal 18 karat brilleinnfatninger. Størrelsene varierer fra middels store til oversized i henhold til hva Victoria selv liker når det gjelder innfatninger og glass. Alle solbriller har fått sine celltopper vakert utformet til en «spiss» som representerer bokstaven «V» for Victoria. Denne raffinerte detaljen er noe som utmerker alle innfatninger i kolleksjonen.

Til vår- og sommerkolleksjonen 2016 ser vi selvsagt piloten ”Classic Victoria”, men også innfatninger med ovale former, runde former og cateye. Kolleksjonen inneholder store og frekke innfatninger som formidler en maksimal wow-faktor for solbrillebrukere! Victoria har med sin mangesidighet og motefølelse lykkes å skape brilleinnfatninger for alle smaker! Har du funnet din favoritt?

 

Rimelige kontra dyre glass – er det kvalitetsforskjell?

Silmälasit Optikko Laatu

Testfakta er et uavhengig test- og researchforetak som har gjort flere tester som omfatter alt fra glassets optiske egenskaper, til glassets antirefleks-behandling og smussavvisende egenskaper. Dette for å informere konsumenten om hvordan det virkelig er: Er virkelig de dyrere glassene bedre?

Resultatet av flere tester har vist at det er en minimal forskjell mellom de billige og de dyrere glassene. Den optiske nøyaktigheten er gjennomgående høy. Det man har funnet er minimale forskjeller i overflaten, men i den siste testen som Testfakta gjennomførte, hadde lavprisalternativet faktisk høynet standarden og forskjellen var forsvinnende liten. Prisforskjellen var derimot større, se på et sammendrag av testen her.

Vi hos Loveyewear samarbeider med Seiko Optical, en høyt ansett glassprodusent i Tyskland som produserer og sliper kvalitetsglass i egne verksted. Seiko Optical samarbeider med fremragende optikere hovedsakelig i Tyskland, Italia og Frankrike. De produserer glass i en mengde ulike utførelser i et flertall av materialer, farger og behandlinger; alt fra avstandsglass til progressive glass.
Vi hjelper gjerne med å svare på spørsmål om både brillerammer og glass. Vår autoriserte optiker er også tilstede for rådgivning.

Kjøp gaver som alle verdsetter hos Loveyewear!

julgavetips

Leter du etter noe tidløst og klassisk å gi bort i julegave? Da kan du slappe av i julestria og klikke hjem harde gaver hos oss på Loveyewear! I dette innlegget lister vi opp de heteste julegavetipsene blant våre storselgere.

aviator

Ray-Ban’s Aviator har fått navngi en hel brillesjanger! Piloten – stadig aktuell og med sine flere filmroller har den blitt en allstar på brillehimmelen. Ray-Bans gullfargede variant er den ultimate klassikeren og den er vist nok fortsatt plettert i ekte gull! I aviatorfamilien finnes det en brille for alle og pilotmodellen er en selvklarhet i en komplett brillesamling. Det som er bra er at du finner de fleste fargene i tre størrelser. Det vil si 55, 58 og 62.

clubmaster
Tidløse og populære Clubmaster er det mange som skulle datere til 60-tallet – men den kom faktisk først 1986 og er en ungdom i Ray-Ban-sammenheng. I allefall ble solbrillemodellen en riktig klassiker. Clubmaster har gått fra klarhet til klarhet og blir alt mer poplær for hvert år som går. De fleste Clubmaster-fargene finnes i størrelsene 49 og 51.

wayfarer

År 1952 kom Wayfarer. Det var fred og man var trøtt på alt som hadde med krig å gjøre. Pilotmodellene fikk vike tilbake for en mote som var mer bekymringsløs og som påminner om Hollywood. Brillens fine helning influeres av fronten på en Cadillac – det er helt konge! Utover originalfargene finner du wayfarer i lekre materialer som lær og jeans. Her kan du vanligvis velge mellom størrelsene 47, 50 og 54.

newwayfarer

New Wayfarer er en oppdatert versjon av den ikoniske Wayfarer-modellen fra Ray-Ban. New Wayfarer er noe nettere, mykere og er rettere i frontkurven enn den klassiske originalen som heller mer. Størrelsene er 52 og 55.
roundmetal

En ny soleklar klassiker i brillegarderoben er Ray-Bans round metal! En fin retrobrille med inspirasjon fra 1960-tallets ”counter culture” og er bært av flere kjente ansikter. Du finner dem i størrelsene 47 og 50.

persol
1. Modellen PO 0649, storlek 54
2. Modellen PO 0714, storlek 54 (går att vika ihop)

Italia kan nok uten større konkurranse sies å være verdens mest renommerte brilleland og et av de aller første varemerkene som satte Italia på det moderne brillekartet var Persol! Solbrillen 0649 innehar Persols karakteristiske stil, den typiske pilotformen og brillestengenes klassiske sølv-piler inngir den rette retro-følelsen. Brillene er håndgjort i Italia i et høykvalitativt celluloseacetat som i grunnen er gjort på bomull – noe som gjør dem ekstremt allergivennlig. Hvis du søker et par høykvalitative og stilsikre briller som aldri taper sin ikonstatus har du funnet den rette!
oakley
1. Holbrook – OO 9102 50 (här)
2. Frogskins – OO 9013 31 (här)
3. Enduro – 15 Black Ink Jade Iridium Polarized (här)
4. Latch – OO 9265 01

Oakley
er helt klart i fremkanten når det gjelder design og funksjonalitet for sportsbriller. Den drivende filosofien bak brillene er å skape høykvalitative briller som matcher de tøffe kravene hos verdenseliten blant profesjonelle idrettsfolk – noe de minst sagt har lykkes med og det med god marginal. For å møte kravene hos de som stadig tøyer grensene for hva som er fysisk mulig har Oakley tatt fram egne brilleglassteknologier og passformer som gjør at brillene lemper seg for tøffe situasjoner uten at for den sakens skyld behøve tomme på designet når det gjelder utseendet.

avdelare

Vil du gå utenfor det mest klassiske sortimentet har vi en mengde andre varemerker som tilbyr fine gaver som passer alle lommebøker! Her finner du alt fra trendige Le Specs til dronningen av Haute Couture-briller, Anna-Karin Karlsson!

budget
1. Le Specs – Halfmoon Magic Black Rubber With Purple (här)
2. Le Specs – Runaways Luxe – Black (här)
3. Komono – LULU KOM S-20 02 (här)
4. Komono – STELLA KOM S-21 50 (här)
lyx
1. Victoria Beckham – Classic Victoria Mirage (här)
2. Anna-Karin Karlsson – AKK Lioness Gold (här)
3. Fendi – FF 0041/S-9F6 VQ (här)
4. Linda Farrow – 350 Gold W/ White Gold Brown Grad (här)
5. Chloé – CE 114S 784 (här)
6. Mykita – Mykita Maison Martin Margiela MMDUAL001 D2 (här)

Oakley Latch på Loveyewear

oakleylatch1

Oakleys nyeste innovasjon og også heteste brille på markedet innen kategorien sport er nykomlingen Latch. Den store inspirasjonskilden for kolleksjonen er skateboarding. Brillene er testet av skateproffer som Sean Malto, Atiba Jefferson, Curren Caples og Eric Koston.

Hvorfor anses dette produktet å være unikt? Jo, Oakley har gjort en grundig analyse av livet som profesjonell skateboardkjører og har kartlagt hvilke spesifikke ønskemål en skatebordkjører har på akkurat utformingen av brillene. De kom fram til at et vanlig irritasjonsmoment er at brillen faller i bakken når man bøyer seg forover. Det har Oakley løst gjennom å designe en klemme som får brillen til å sitte helt fast – er ikke det sååå praktisk!? For å øke prestasjonen ytterligere har Oakley gitt linsen en varierende fargeskala slik at kjøreren får optimal kontrast under alle lysforhold. Det bør verdsettes, både i rampen og parken. Brillene tåler selvsagt ekstremt tøff behandling, er i et lett material med flex opp til 180 grader.
oakleylatch2
Selvsagt behøver du ikke være en profesjonell skateboardkjører for å bruke Latch – denne modellen passer deg som søker funksjonelle egenskaper. Den er lett og har fint design! Nå kan du klikke deg til Oakley Latch OO 9265 01. Snart kommer vi på Loveyewear også å tilby de fleste andre farger – så hold utkikk!

Fashion Week SS16

FW-SS16_featured

 

FW_DG

Dolce & Gabbana gjør aldri noe halvhjertet, og visningen for vår/sommer 2016 var intet unntak. Klærne var utsmykket med trykk av bilder fra tidligere show og dekorative mønstre, noe som også gjenspeiles i deres tilbehør. Foruten innredning med båser med frukt og grønnsaker langs catwalken, ga Dolce & Gabbana også en liten leksjon i hvordan man tar den perfekte selfie – ganske treffende i vår tid.

FW_DG_2

FW_Fendi

 

Alt fra vesker med ekstraordinære detaljer, bluser med rutsjer, skinn, jordnære- og pastellfarger var en rød tråd gjennom Fendi’s kleskolleksjon. Når det gjelder brillemoten kan vi se at det er den elegante cat eye- rammen men også rundere former går igjen, i tillegg til vakre utsmykninger og luksuriøse materialer.

FW_Gucci

 

Inspirert av en mykere og mer feminin formgivning generelt sett på moteuken, skal vi neste vår og sommer heller gå for mer robuste og rektangulære briller – om Gucci får bestemme.

FW_Karen Walker

 

Karen Walker har vært inspirert av livet i den hemmelige treningsleiren for astronauter i Moskva, kalt «Star City». Hun har designet briller i en futuristisk stil med en av touch av glamour. Formen på rammene er en blanding av rundt og rektangulært med skarpe linjer, og er hovedsakelig i farger som lilla og oransje.

FW_MiuMiu

 

Miu Miu møter våren og sommeren med «attitude». Også her ser vi at cat eye-formen går igjen, og den komplementeres av spennende materialer og mønstre.

FW_Phillip Lim

 

 

Utenom at blomsterfrø var en detalj på Phillip Lim’s invitasjoner, så vi også blomster på plaggene hans i jordnære farger som dra oss til naturen. Brillene er gjerne runde og går hånd i hånd med naturens fargeskala.

FW_Prada

 

Striper, striper og striper. Miuccia Prada har bygget et moteimperium utfra sine visjoner og har lykkes i å skape wow-faktor når det kommer til kjole-kolleksjonen. Kolleksjonen blir hyllet i media, og blir beskrevet som enestående. Brillerammene er futuristiske, men likevel utrolig klassiske. Bærer man disse brillene framstår man som en trendsikker kvinne med sans for mote.

 

TEVLING! Vinn din favorittbrille!

tavlingno

Du følger oss vel på Instagram? Akkurat nå har vi trolig høstens kuleste konkurranse der du har muligheten til å vinne et par briller laget med din styrke! Hvordan du deltar? Det er superenkelt!

1. Følg oss på Instagram @loveyewear
2. Lik vår video om konkurransen
3. Velg din favoritt og kommenter med nummeret på den brillen du liker best
4. Nå har du muligheten til å vinne din favorittbrille laget med din styrke. (Eller hvorfor ikke uten styrke om du ønsker å bruke briller som et tilbehør!)

Konkurransen avsluttes mandag 02.11.15 og vinneren blir kontaktet på Instagram.
lykketil
Ved å klikke på modellens fargekode kommer du direkte til brillens produktside. Modellene du kan velge mellom er følgende:

RAY-BAN Aviator RX 6049

Pilotmodell fra Ray-Ban som aldri går av moten. Et sikkert kort for deg som ønsker en klassisk modell. Finnes i fargene 2500 (gull) og 2620 (stålgrå) i størrelse 55.
6049-384x300

POLO RALPH LAUREN 0PH 2083
Denne mer runde modellen har på kort tid økt raskt i popularitet, og det med rette! Det er en klassisk unisex-modell som faller i smak hos de fleste. Finnes i fargene 5007 (brun) og 5001 (svart) i størrelse 48.
2083-380x300

RAY-BAN RX 2447V
Modellen har vært en bestselger siden lanseringen i 2003 og er nå en klassiker hos Ray-Ban. Inspirert av ikoniske solbrillestiler prydes modellen av vakre metalldetaljer som gir et unikt preg. Passer utmerket til både dame og herre. Den finnes i fargene 2000 (svart), 5493 (Green Havana) og 5494 (Brown Havana), i størrelsene 47 og 49.
2447v-263x300

VOUGE VO 2887 W745
Transparent er ekstremt «in» for øyeblikket og er en trend som er kommet for å bli. At denne feminine cat eye– rammen har skapt en stor etterspørsel, er mye takket være svenske kjendisen Magdalena Graaf som er en flittig brillebruker og har sett seg ut disse som sin absolutte favoritt. Denne er i størrelse 51. Klicka her
2887-400x185

PERSOL PO 3007V
Persol er et italiensk lukusmerke i brilleverdenen. Rammene er håndlagde i et høykvalitets celluloseacetat basert på bomull, noe som gjør dem allergivennlige. Denne mer avrundede rektangulære modellen passer som unisex og tilbys i fargene 95 (svart), 24 (Havana) og finnes hos oss i størrelse 50.
3007v-380x300

 

GIORGIO ARMANI AR 7003
Giorgio Armani inspirerer til stadig aktuelle retrobriller med sitt slagord «Frames of life» og denne modellen er intet unntak. En klassisk herrebrille med en noe mer rektangulær innramming som passer til de fleste. Fargene finnes i 5002 (matt/mørk havana), 5001 (matt/svart) og finnes i størrelsen 52 hos oss.
7003-384x300


kollage

Oakley – tidenes solbriller!

oakleymedusa

 

Oakley har i løpet av de siste tre tiår bygget opp et varemerke som har klatret til topps når det gjelder sportsbriller, og de har lagt bransjestandarden med sin innovative design. Den drivende filosofien bak er å skape rammer av høy kvalitet som tilfredsstiller de strenge kravene hos verdenseliten blant profesjonelle idrettsutøvere – dette har de klart til gangs.

Glassene er testet under ekstreme omstendigheter for å komme frem til den optimale beskyttelsen.Oakleys patenterte glasstype «Plutonite» filtrerer bort 100% av UVA, UVB og UVC, og skadelig blått lys opptil 400 nanometer for den ultimate beskyttelsen for dine øyne.
Glassene er ripefrie og derfor kommer ikke øynene til å bli utsatt for unødvendig eksponering av UV-lekkasje. Oakley HD Polarized glass blokkerer 99% av alle plagsomme reflekser.
Oakley har utviklet det beste materialet for å utforme modeller med høy prestasjonsevne og komfort.

 

 • O matter = lett vekt for god komfort hele dagen.
 • C5 = sammensatt av 5 typer metall for ekstrem holdbarhet.
 • Acetat = produsert i flere lag for å få fram tekstur og detaljer.

 

Forbedre dine prestasjoner med Switchblock- teknologien som gir optimal komfort og med mulighet til å bytte ut glassene raskt og bekymringsfritt. Du kan tilpasse glassene etter lys- og værforhold.
Her hos oss på Loveyewear, er det modellene Radarlock og Racing Jacket som har denne funksjonen.

oakley_3 oakley_4

oakleyradar1

Glasstoner og ulike omgivelser

 • Vei – OO Red Iridium Polarized – Maksimal skarphet og demping av gjenskinn som gir bedre prestasjon på veien.
 • Gress – G30 Iridium – Går gjennom flatt, rett lys og får frem konturer.
 • Terreng – VR28 Black Iridium – Forbedret klarhet for å prestere bedre i terreng.
 • Vann – Bronze Polarized – Redusert blending og gjenskinn, og økt klarhet for forbedret syn ved bruk i nærheten av vann.
 • Hverdags – Black Iridium Polarized – Redusert blending og maksimal klarhet og forbedret syn hele dagen.

Utskiftbare glass, polariserte glass og komfort utover det vanlige er noen av egenskapene. Solbriller og optiske briller med særdeles høy kvalitet er også fellesnevnere hos Oakley. Med disse kvalitetene i bakhodet kan man derfor stole på sine Oakley-briller på alle områder.
Vi har et bredt utvalg fra Oakley hvor du finner alle storselgerne samt en hel del annet! Sjekk ut vår nye hovedkategori sportssolbriller for inspirasjon og modeller (her).

 

Nytt varemerke: Mykita – moteriktige kvalitetssolbriller

Mykita1

 

Det finnes visse solbrillemerker som skiller seg ut. Når det gjelder design, komfort og kreativitet er denne motegiganten noe utover det vanlige! Mykita er et av de varemerkene som passer inn i denne kategorien, og denne brilleprodusenten har siden 2003 seilet opp til å bli et av de mest ettertraktede brillemerkene for brillekjennere verden over. Vi på Loveyewear er en av entusiastene og er derfor veldig glade og stolte over at vi nå kan tilby dere Mykita! Kolleksjonene er imponerende både i design og håndverk, og i vårt utvalg har vi modeller fra Collection no.1, Collection no.2, The Decades Collection, samt modeller fra det kreative samarbeidet med det parisiske motehuset Maison Martin Margiela.

Mykita 2

Det som kjennetegner og utmerker seg ved Mykitas kolleksjoner, er deres stadige søken etter innovasjon, en visjonær tilnærming til bruk av materialer og tyngden av flere tiår med erfaring innen brilledesign. Alt fra design, teknisk utvikling og selve produksjonen (for hånd så klart!) er blitt samlet under ett og samme tak i Mykitas eget «Mykita Haus» i Berlins historiske kvarter. Her får kreativiteten og entusiasmen for briller den plassen det trenger for å skape fantastiske kolleksjoner i både acetat og stål. Alle deres rammer og solbriller har patenterte fester som er helt fri for skruer!

Selskapet ble grunnlagt av fire tyskere i 2003. I starten holdt de hus i en bygning som tidligere var en førskole, og derfra kom navnet Mykita – kita er en forkortelse for nettopp førskole på tysk. I starten fikk rammene oppdiktede navn etter barn som hadde gått på førskolen, som for eksempel Bernard, Helmut og Otto. I 2004 kom den første brillekolleksjonen som het Collection no. 1 – brillerammer av rustfritt stål og selvsagt det patenterte rammeverket uten skruer og sveisede hengsler. Senere ble det lansert Collection nr.2 som er acetat-kolleksjonen. Motehuset har etter det utvidet med The Lite Collection som er Mykitas letteste modeller, The Decades Collection der formene er inspirert av 1900-tallets mest populære brillefasonger, og The Luxe Collection som fokuserer på slitesterke materialer som er naturlig utvunnet.

Mykita har gjennom tidene hatt flere spennende partnere og høyt verdsatte samarbeid. Vår favoritt er det kreative samarbeidet med Maison Martin Margiela. Dette er helt unike solbriller med høy motefaktor! Er du ute etter eksklusiv kvalitet i unik utførelse er Mykita det riktige valget. Setter du pris på innovativ design i nyskapende materialer har du funnet ditt brillemerke!

Mykita 3

Mykitas butikker – som alle er utformet etter samme konsept, gir hvitt og minimalistisk en helt ny mening. De ligner en kunstinstallasjon og gir en helt unik karakter til lokalene.

 

1970-tallets moterebell er tilbake

blogg70s

Tiåret der klær og accessoirer handlet om nostalgi var det hippe 70-tall, da ble det viktig å skape sin egen personlige stil.
Typiske trender når det gjaldt accessoirer var hatter, stor ørepynt, fjær og store runde briller.
Utrykket «less is more» hadde ikke slått gjennom enda, noe som gjenspeiles i sin helhet i motebildet.
Her har vi valgt noen favoritter fra vårt brede sortiment, som i alle kategorier treffer årets største trend. The 70’s are back and we love it!

70s4

1. MMJ 437/S M3X 0J
2. FF 0063/S-MUV CC Havana Ivory Beige Gold
3. PL 11 2 Tiger Eye
4. CG 1137-B Scarlet
5. MU 53QS-7S0 3F2
6. PR 16RS 2AU 4M0

Nyheter fra Illesteva

ih

Mineral- eller plastglass?

mineral-eller-plastglas-lunettes-740x436

 

Vi på Loveyewear bruker først og fremst plastglass ved optiske slipninger, men på forespørsel bestiller vi selvsagt hjem mineralglass. De klassiske mineralglassene framkaller unektelig en nostalgisk og utpreget følelse som egentlig ikke har noen fordeler når man sammenligner mot nyteknologiske plastglass.

Mineralglass har en høyere naturlig brytningsindeks enn plastglass og derfor anbefales denne type glass ved riktig sterke og uvanlige styrker. Hvis du er usikker på om dine styrker krever mineralglass kan du alltid kontakte vår kundetjeneste. Hvis du legger en bestilling med styrker som ser ufordelaktige ut for plastglass, så noterer vi dette og kontakter deg før vi går videre med din bestilling.

Mineralglass veier omtrent dobbelt så mye som plastglass og er en utfordring hvis de faller i bakken – da de tross alt er gjort av ekte glass. Mineralglass behøver ikke hardhetsbehandles da glassmaterialet er ekstremt tålelig, men behøver som plastglass behandles med anti-refleks for best resultat. Selv om plastglass er mer følsomme for riper enn mineralglass så er dagens glassbeskyttelsesbehandlinger så bra at de nesten er like tålelig mot riper som mineralglass.

Den moderne tidens plastglass er det absolutt mest optimale valget når du bestiller optiske briller. Vi selger lette, høyteknologiske og tynne plastglass som er ekstra tålelige. Til disse tilbyr vi førsteklasses overflatebehandling:

– Antirefleksbehandling gir et klarere syn gjennom brilleglasset og du slipper irriterende reflekser.

– Ripebeskyttelsen er en lakkbasert herdebehandling på dine plastglass slik at de blir mindre følsomme mot smuss og øker ripetåleligheten opp til 50%.

–  Aquacoating er forsterket med en antistatisk vann- og smussavvisende overflate som er meget glatt og gjør glassene utrolig lette å rengjøre.

Er du usikker på hvilke glass eller overflatebehandlinger som passer deg og dine behov så er du velkommen til å kontakte vår kundetjeneste. Du når oss på nummer 23 96 05 77, og vi svarer på både via telefon og e-post, under 08.00 – 17.00 mandag til fredag.

Vi helt klart elsker å høre fra våre kunder!

 

Karen Walker – Fasjonable og stilig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MarieWolla_fluffy_04

Karen Walkers solbriller har alltid vært preget av en nysgjerrig  ungdommelighet som tiltaler den trendbevisste kvinnen! Alle solbrillene er produsert av høykvalitets acetat som alle har unike, kreative og oppsiktsvekkende detaljer. Uvanlige former, varme farger og mange detaljer kjennetegner kolleksjonen. Karen Walker Eyewear Northern Lights er perfekt for den trendy jenta som vil ha en lekker brille som passer både til hverdags og fint. Over ser vi et bilde av den norske bloggeren Marie som er fantastisk flott i sine KW-briller fra Loveyewear.

Ta en titt innom vårt sortiment fra Karen Walker her.

Slik ser du at din Ray-Ban er ekte

unnamed (7)

Varemerket med en tidløs mote er uten tvil Ray-Ban. Vi undrer på (men egentlig ikke) over den sterke etterspørselen på dette åtti år gamle varemerket. Vi har derfor samlet på oss de vanligste spørsmålene som våre brille-elskende kunder stiller.

Selger dere ekte Ray-Bans?
Våre Ray-Bans er ekte vare og innkjøpet skjer hos produsenten Luxottica.

Hvordan kan man se at brilleinnfatningene er ekte vare?
Det finnes hel del knep for å se om dine Ray-Ban-solbriller er ekte. I det venstre brilleglassets ytterside skal Ray-Bans logotype «RB» være inngravert. Det høyre glassets ytterside skal i sin tur ha varemerkets logo het utskrevet som «Ray-Ban» i en synlig kritthvit tekst.

På innsiden av brillestengene synes brillenes artikkelnummer samt sifrer som representerer fargekode og størrelse. Denne teksten kan være vanskelig å tolke, spesielt på de delikate og tynne metallene til pilotbrillene.

Ray-Ban-solbriller selges alltid tilsammen med brilleetui og pusseduk. De klassiske modellene Wayfarers, Aviators og Clubmasters er alltid innpakket i en originalkartong og det gjelder også for de aller fleste av solbrillene som inngår i varemerkets utvalg. Noen briller, som tilhører en spesialkolleksjon, for eksempel Wayfarer Special Series samt Ray-Ban Erika, Ray-Ban Chris og Ray-Ban Brad har i stedet et unikt farget brilleetui uten eske.

Brilleetuiet bør ha en inngravert logo i gull der det står ”Luxottica”.

Er Ray-Bans glass hardhetsbehandlet?
Da Ray-Bans solbriller produseres med høykvalitativt mineralglass behøves ingen ytterligere behandling mot riper. Det er veldig sjelden som vi ser Ray-Bans med riper da det kreves en hel del tøff behandling for at glassene skal få skader.

Jeg ser ikke RB-inskripsjonen i den venstre linsen. Hva har skjedd?
Du må ha fått et helt unikt og ekstremt sjeldent eksemplar av din Ray-Ban-brille og vi forstår at du er urolig.

Inskripsjonen må ha falt til siden og havnet ved metallskjøten. Da Ray-Ban-briller er håndgjort er dette en feil fra Luxotticas side – men det er svært sjelden vi oppdager denne type feilproduksjon. Vi sender nye briller til deg allerede i dag og vi legger ved returlapp slik at du kostnadsfritt kan sende oss dine solbriller som har en produksjonsfeil.

Certifieddealer

 

Hvis du på noen måte tviler på at våre produkter ikke er ekte, så ber vi deg kontakte oss med en gang. Vi elsker våre nysgjerrige-brillekjenner-kunder!

 

Brilleguiden

Briller er et fantastisk verktøy som gjør at du kan uttrykke din personlige stil. Tenk på brillene som ditt personlige tilbehør og oppdag hvor morsomt det er å variere forskjellige brilletyper for ulike tilfeller, humør og sesong. Loveyewears skribenter og testpanel går nøye igjennom alle brilleinnfatninger og i alle produktbeskrivninger finner du blant annet informasjon om brilleinnfatningenes material og vekt. I tekstene for hver brillemodell kan du også lese mer om hvordan brilleinnfatningen kjennes ved bruk og hvordan brillene er konstruert.

Silmalasiopasfinal_NO

Alle briller er av profesjonell kvalitet og er fotografert i mange vinkler slik at du skal få et tydelig bilde av dem og ikke minst: teste dem i vårt 3D-prøverom. Vi gjør det mulig for deg å ha flere briller, vi vil kalle det for en brillegarderobe. Det som tidligere var et budsjettspørsmål er nå blitt så billig at man kan kjøpe flere brillepar. Du kan kjøpe et par til hverdager, et par for fest og et par for fritidsaktiviteter. Valget er ditt. Vi vil gjøre det enkelt, slik at du får beste produkt og kvalitet til best mulig pris!

Hvilke briller passer deg?

Din stil og personlighet skal selvsagt bestemme ditt valg av brilleinnfatninger. Brilleinnfatninger som kjennes rett er også rett for deg. I den fantastiske verden av briller vi virker i finnes milliarder varianter og med fire grunnleggende spørsmål kan du raskt komme til ditt utvalg:

 1. I hvilke situasjoner bruker du briller?

Bruker du briller i arbeidet? For fritidsaktiviteter? Når du kjører bil, ser på TV eller leser? Er det mest til fest eller kanskje hele tiden? Tilfellene er mange når du behøver briller; de fleste som har en synsfeil kjenner seg bekvem med å bruke briller hele tiden – og det blir morsommere hvis man kan variere brillebruken!

 1. Hvem er du? Hvilken stil liker du?

Nå begynner det morsomme! Briller er et fantastisk tilbehør og i Loveyewears vidunderlige verden av briller har du alle muligheter til å finne en mengde brilleinnfatninger som forsterker din stil og personlighet. Kanskje gjør du din egen garderobe av brilleinnfatninger og samler innfatninger med forskjellig stil, form og funksjon. Ta fram din egen miks gjennom å søke i Loveyewears produktkatalog; du kan for eksempel søke på ulike former, materialvalg- og fargealternativer.

Kanskje vet du allerede hvilke varemerker du vil ha i din brillegarderobe? Da kan du enkelt forfine søkene etter noe eller noen av Loveyewears mange varemerker. Er du ikke på jakt etter en garderobe, uten søker brilleinnfatninger som er klassisk tidløse og som fungerer for de fleste tilfeller og miljøer? Ta en titt rundt blant ulike former og farger og les testpanelets kommentarer og produktbeskrivelser.

I vår fantastiske brilleverden kommer fle 08-3.jpg r og flere fine bilder som kan inspirere og guide deg til din stil og ditt uttrykk. Klikk rundt og drøm deg bort! Hos Loveyewear råder en total pasjon for brilleinnfatning og vi brenner for å kunne inspirere deg!

 1. Hvordan ser ansiktsformen din ut?

Brilleinnfatninger som føles rett for deg er som sagt også rett for deg. Men raskeste måte å finne de perfekte innfatningene er helt klart å ta en titt på din ansiktsform! Formen på ansiktet ditt passer ikke alltid bra til sammen med utformingen av og passformen på briller og solbriller. Også avstanden mellom dine øyne er en rask måte for å finne dine beste innfatninger! Hvis du liten avstand mellom øynene er en innfatning uten fremtredende nesebrygge å foredra. Du som på den andre siden har lengre avstand mellom øynene kan med fordel satse på en markert brygge.

 

Fem ulike ansiktsformer

La oss utgå fra fem ulike ansiktsformer – rundt, avlangt, ovalt, kvadratisk eller dråpeformet ansikt. Hvilken ansiktsform har du? Se på deg selv i speilet og les vår gjennomgang under for å få et hint. Det finnes selvsagt ingen faste regler for dette – men i alle fall: det kan absolutt være et bra hint når det gjelder brillemodell og ansiktsform – spesielt når du beveger deg i brillejungelen!

Rund ansiktsform

Har du runde former omkring kinn- og kjevebein og er bredden lik lengden på ansiktet ditt har du en rund ansiktsform. For deg anbefaler vi en tynnere innfatning med dominerende overdel. Ditt noe rundere ansikt får også en fin innramming hvis dine briller er lett kantede, snarere enn helt runde eller helt kvadratiske. Gjør et nytt søk på Loveyewears produktutvalg – søk på for eksempel firkantete innfatninger og oppdag en mengde herlige innfatninger du kan prøve!

Avlang ansiktsform

Hvis bredden er mindre enn lengden på ansiktet har du en avlang ansiktsform. Prøv da gjerne større firkantete brilleinnfatninger for å skape en balanse. Også pilotmodeller er ofte smigrende, kantete som dråpeformede. Du som har en avlang ansiktsform skal unngå altfor små innfatninger.  Gjør et forbedret søk i Loveyewears sortiment til firkantete brilleinnfatninger eller pilotmodeller og oppdag en mengde fine innfatninger som skal prøves!

Oval ansiktsform

Har du en oval ansiktsform? Gratulerer! Da passer du til de aller fleste brilleinnfatninger! Prøv flere ulike slik at du ser hvor fint de rammer inn ditt ansikt og gir deg karakter. Vil du begrense utvalget anbefaler vi at du velger bort altfor langsmale brilleinnfatninger, altså brede brilleinnfatninger med liten høyde.

Kvadratisk ansiktsform

En kvadratisk ansiktsform får en fantastisk fin innramming og kontrast med brilleinnfatninger med runde former, gjerne med en markert overdel. Har du en lett firkantet ansiktsform betyr det ofte også en tydelig kjedelinje. Prøv gjerne ovale briller hvis du vil få en følelse av en mykere kjedelinje.

Dråpeformet ansiktsform

Er din ansiktsform mer dråpeformet kan vi glede deg med at utvalget er meget stort. De aller fleste brilleinnfatninger pryder fint et dråpeformet ansikt. Et tips er at spesielt å se etter brilleinnfatninger med fargesterk eller markert overdel og gjerne med brillestengene plassert høyt opp på innfatningen.

 

 1. Hvordan velger jeg størrelse?

Avgjørende for å finne en passende innfatning er at den er av riktig størrelse for ansiktet ditt. En for liten eller for stor innfatning er ikke særlig tiltalende. Det er bredden på fronten som bestemmer størrelsen i vårt system, og det finnes faktisk noen snarveier og enkle måter å sikre at det blir rett for deg.

Sjekk din gamle størrelse! Akkurat som våre sko og klær har briller størrelser. Størrelsen oppgis som to millimeterverdier som i regel skrives på innsiden av brillearmen. Står det på innsiden av din brillearm 54-17 etyr det at linsebredden er 54 mm og nesebredden er 17 mm. Dette gir altså en total bredde på 125 millimeter (kan variere noe ut i fra tykkelsen på acetaten). Se på dine gamle brilleinnfatninger for å se hvilken størrelse du har hatt tidligere. Har du omtrent samme størrelse i dag som tidligere kan du kjenne deg sikker på at størrelsen passer. Du kan også måle bredden på dine tidligere briller med en linjal for å se totalbredden (og sammenligne med målestokken på Loveyewears nettside). I alle våre produktbeskrivelser kan du se størrelsen og totalbredden på brilleinnfatningen.

Alle optiske briller oppgis i våre produktbeskrivelser som Small, Medium eller Large – dette gjør det enklere for deg når du skal velge brilleinnfatning. Vet du med sikkerhet at du har et litt mindre ansikt å filtrere så får du opp størrelsene S. Har du bredere ansikt, velg L, superenkelt!
I Solbriller kan du med fordel velge en noe større totalbredde enn i optiske briller. Runde brilleinnfatninger har ofte mindre størrelser en rektangulære og ovale innfatninger. Er du interessert i en rund brilleinnfatning behøver du ikke være redd for å bestille en innfatning som har en noe mindre størrelse enn hva du har brukt i en mer rektangulær innfatning.

Ring oss:
23 96 05 77
Spørsmål?
Spørsmål og svar
Alle forsendelser leveres med
A-post, for raskest mulig
leveranse!