Fri frakt på alt   |   Gratis bytterett   |   90 dagers åpent kjøp

Kundeservice

Velkommen til Loveyewear!

Lidenskapen for briller er felles for alle oss som jobber på Loveyewear, og vi ser fram til å vise vei til dine favoritter! Alt det vi gjør og utvikler, vurderer vi opp mot vårt løfte «Lidenskap for briller». Det gjelder selvfølgelig også all service.

Vi elsker briller og vil gi deg en inspirerende og ikke minst enkel opplevelse når du handler hos Loveyewear! I tillegg til et sortiment av merkeinnfatninger og glass av ypperste kvalitet har vi også satset spesielt på enkel struktur og unike tjenester som du bare finner i Loveyewears fantastiske brilleverden. Her finner du inspirasjon og råd fra optikere, her ser du profesjonelle bilder av samtlige innfatninger fra en rekke vinkler, her er hver innfatningsmodell beskrevet med brillepoesi.

Kontakt våre eksperter – vi ser fram til å veilede deg til dine drømmebriller!

Med inspirasjonssider, detaljerte bilde og brillepoesi har du mange verktøy for å finne drømmebrillene, men du er selvsagt også hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte. På kundeservice sitter et team av eksperter som sammen med Loveyewears optikere svarer på alle typer spørsmål om blant annet øyehelse, briller, produkter, frakt og levering.

Du er velkommen til å ringe eller sende e-post, vi har åpent hverdager fra kl. 09.00–17.00 (stengt i lunsjpausen mellom kl. 12.00 og 13.00).

Spørsmål via e-post besvares i kontortiden, normalt i løpet av et par timer. Ved stor pågang kan svaret drøye i opptil 24 timer.

Finn selv svar på spørsmålene dine her.

 

Kontaktinformasjon

Loveyewear AB
Org nr: 916 530 544

Adresse:
Loveyewear
Austbøvegen 15
5542 Karmøy

Send oss en mail:
support@loveyewear.no

Ring oss:
23 96 05 77

 

Ring oss:
23 96 05 77
Spørsmål?
Spørsmål og svar
Alle forsendelser leveres med
A-post, for raskest mulig
leveranse!