Fri frakt på alt   |   Gratis bytterett   |   90 dagers åpent kjøp

Om oss

Loveyewear er nettopp hva det høres ut som – kjærlighet til briller. Ideen er enkel – i vår butikk skal det være inspirerende, lett og trygt å finne, velge og kjøpe dine komplette drømmebriller. Vi ønsker deg herved velkommen til markedets beste utvalg av brilleinnfatninger i en rekke stiler og for ulike behov.

Alt vi gjør, er gjennomsyret av vårt løfte «Lidenskap for briller». Vi elsker det vi driver med, og holder oss oppdatert på trender både i og utenfor brilleverdenen for å kunne tilby markedets beste og mest moteriktige utvalg. Vi samarbeider med Europas ledende leverandører av innfatninger og glass og sikrer dermed at både utvalg og kvalitet er av ypperste klasse. Vårt mål er at alle brillebrukere skal kunne uttrykke seg med briller til en attraktiv pris. Loveyewear driver ikke med prisdumping, men arbeider ekstremt effektivt med få mellomledd og smarte systemer og kan dermed tilby komplette briller til mellom 25 og 60 % av prisene i fysiske optikerbutikker (avhengig av glassliping).

Loveyewear har hovedkontor i Stockholm og er grunnlagt og styrt av entreprenøren Fredrik Malm, tidligere grunnlegger av blant annet Lensstore.

«Loveyewear er foreløpig i sin spede begynnelse. Vi skal sette en helt ny standard for briller på nett med hensyn til brukervennlighet, utvalg og inspirerende miljø. Vi er entreprenører med ulik bakgrunn, men vi har en felles lidenskap for briller som vi brenner for å dele med en bredere målgruppe,» sier Fredrik Malm, Loveyewears grunnlegger og adm.dir.

«Kjernen i arbeidet vårt er å veilede kundene til de perfekte brillene. Gjennom Loveyewear kan vi tilby et bredt og moteriktig sortiment til langt flere brillebrukere enn hva som er mulig i en fysisk butikk. Som optiker er man opptatt av praktiske løsninger, og dette er definitivt den nye måten å nå ut til kundene på. Med effektive systemer og få mellomledd blir prisene attraktive, og stadig flere får gleden av å kjøpe mer enn ett par briller,» mener Loveyewears optikere og innkjøpere.

Lidenskapen for briller er felles for alle oss som jobber på Loveyewear, og vi ser fram til å veilede deg til dine favoritter.

 

Hitta själv svar på dina frågor här:
Spørsmål og svar
Våre kjøpsvilkår

 

Kontaktinformasjon

Nordic Eyewear AB
Org nr: 916 530 544

Adresse:
Loveyewear
Mail Boxes Etc 103
0028 Oslo

E-post:
support@loveyewear.no

Telefon:
23 96 05 77

 

Ring oss:
23 96 05 77
Spørsmål?
Spørsmål og svar
Alle forsendelser leveres med
A-post, for raskest mulig
leveranse!