Fri frakt på alt   |   Gratis bytterett   |   90 dagers åpent kjøp

Returinformasjon

Loveyewear gir deg rett til å angre ditt kjøp innen 90 dager fra den dag du mottok din vare. Ved retur skal varen returneres i uforandret tilstand og i originalemballasje med alle tilbehør. For å kunne kontrollere at varen overensstemmer med din bestilling får du bare håndtere og undersøke varen på den samme måten som er vanlig når du prøver en vare i en butikk. I første hånd bør informasjonen på forpakningens utside brukes. I det tilfellet at du har håndtert varen utover den omfatning som beskrives her får du stå for varens verdiminskning. Loveyewear tillemper en fullstendig verdiminskning (det vil si hele varens verdi) hvis returnert vare ikke kan selges på nytt (som ny vare). Ved retur av varen står du selv for returkostnaden. Loveyewear tar intet ansvar for eventuell transportskade eller tap av returnert vare. Det er viktig at den returnerte varen er godt pakket og at korrekt porto er betalt. Vi anbefaler at sporbar frakt velges ved returer av briller og solbriller. Kontakt alltid vår Kundetjeneste på telefon 23 96 05 77 eller e-postadresse support@loveyewear.no før du returnerer din vare.

Formular for retur og angrerett sendes med alle forsendelser og finnes også her.

Viktig informasjon i forbindelse med returer:

1. Produktet må returneres ubrukt, i originalkartong og med alle eventuelle produsenters etiketter og ekthetsbevis. Produktet må være slik at det kan selges på nytt.

2. Alle returer inspekteres ved ankomst og beløpet tilbakebetales bare forutsatt at varene er i original emballasje og i hel og pen stand.

3. Vennligst send returen vel innpakket. Vi tar ikke ansvar for skade på produkter som forårsakes av feilpakking. Se til at du får kvittering og signatur på innlevering av returpakken. Vi anbefaler at sporbar frakt velges ved returer av briller og solbriller.

4. Noter at eventuell fraktkostnad for din opprinnelige bestilling ikke tilbakebetales. Frakt for bytte av produkter bekostes av deg som kunde.

Tilbakebetaling ved retur av vare

Godkjent retur tilbakebetales i løpet av 10 arbeidsdager. Eventuelle tilbakebetalinger ved fakturabetaling, skjer i første hånd til oppgitt kontonummer. Ved kortbetaling overføres pengene tilbake til det kort (det vil si det konto som er koblet til kortet) som du utførte kjøpet med.

Reklamasjonsrett

Loveyewear gir deg full erstatning for feil på produkter forårsaket av produksjonsfeil. Det er viktig at du undersøker produktet nøye når du mottar det. Kontakt vår kundetjeneste hvis du skal reklamere produktet.

Kan jeg bytte vare?

Det går bra å bytte så lenge varen er i ubrutt forpakning og hel og ren. For rask håndtering av ditt bytte/retur er du velkommen til å kontakte oss på telefon 23 96 05 77 eller via e-post support@loveyewear.no.

Etter at vi har mottatt og godkjent din retur sender vi deg ønsket vare.

Ring oss:
23 96 05 77
Spørsmål?
Spørsmål og svar
Alle forsendelser leveres med
A-post, for raskest mulig
leveranse!