Fri frakt på alt   |   Gratis bytterett   |   90 dagers åpent kjøp

Slik fungerer det!

Vår idé er glassklar – vi elsker briller og vil tilby deg innfatninger og glass av ypperste kvalitet til uslåelige priser. Det er enkelt å bestille briller hos Loveyewear. Du bestiller i tre trinn:


Velg briller

1. Velg briller

Besøk Loveyewears verden av briller og la deg inspireres av 1000-talls merkeinnfatninger. Du finner raskt og enkelt et par passende briller gjennom å bruke filterfunksjonen. Når du har funnet dine favoritter – gå videre i brillebestillingen gjennom å klikke på «Velg glass og bestill».


2. Fyll ut informasjon fra resepten og velg glasstype

Nå er tiden inne for å finne fram resepten. Har du ikke noen resept, men har gjennomført en synsundersøkelse, kan du be optikeren om en kopi. Velg først hvilken sliping du vil ha, avstandsglass, leseglass, terminalglass eller progressive glass. Vi tilbyr kun glass av høyeste kvalitet, alt fra enkeltslipte til den siste Free Form-teknikken for progressive glass, les mer om våre glass her. Velg til slutt hvilken overflatebehandling glassene skal ha, les mer om overflatebehandlinger her. Er du usikker på hvilken type glass du trenger eller ønsker at vi skal kontakte optikeren din for resepten, er du alltid velkommen til å kontakte våre eksperter.

Fyll ut informasjon fra resepten og velg glasstype

Fyll ut personopplysninger og bekreft bestilling

3. Fyll ut personopplysninger og bekreft bestilling

Når brillene dine ligger i handlekurven, angir du kundeopplysninger, fyller ut personnummeret ditt og klikker på «Hent adresse». Kompletter med mobilnummer og e-postadresse. Velg deretter betalingsmåte: faktura, delbetaling eller kortbetaling. Når du har angitt alle opplysninger, klikker du på «Fullfør kjøp» for å bekrefte ordren. I forbindelse med den første bestillingen din blir det automatisk opprettet en medlemskonto for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post.


4. Prøv i ro og mak hjemme

Vi bestiller glassene dine fra vår glassfabrikk i Tyskland. Glassene leveres til oss på Loveyewear, hvor våre optikere monterer og kvalitetssikrer brillene. De nye brillene dine leveres i løpet av 7–14 dager fra bestilling – med fri frakt, naturligvis. Vi tilbyr også 90 dagers åpent kjøp, slik at du kan prøve brillene hjemme i ro og mak. Det er viktig for oss at du føler at du har funnet drømmebrillene.

Prøv i ro og mak hjemme

 

Skulle du ha spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte våre optikere og brilleeksperter via telefon eller e-post. Velkommen til vår brilleverden!

 

Ring oss:
23 96 05 77
Spørsmål?
Spørsmål og svar
Alle forsendelser leveres med
A-post, for raskest mulig
leveranse!