Fri frakt på alt   |   Gratis bytterett   |   90 dagers åpent kjøp

Våre kjøpevilkår

 

Allment

Ved bestilling av produkter fra Loveyewear gjelder vilkårene under.

Leveransetid

Posten leverer alle våre forsendelser. Leveringstiden avhenger av hvilke produkter du kjøper. Bestiller du brilleinnfatninger med slipte glass, produseres og slipes glassene hos vår leverandør optoVision i Tyskland og monteres siden hos Loveyewear i Stockholm. Dine slipte briller leveres da i løpet av 7–10 arbeidsdager (progressive briller i løpet av 10–14 arbeidsdager). Bestiller du derimot solbriller, ferdige lesebriller, briller uten styrke og/eller tilbehør som etuier, leveres produktene i løpet av 1–3 arbeidsdager.

Er du usikker på leveransetiden for akkurat din bestilling, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice. Hvis det oppstår en leveranseforsinkelse, kommer kunden til å informeres om årsaken til forsinkelsen og få beregnet ny leveransetid. Hvis kunden ikke aksepterer den nye leveransetiden har kunden rett til å heve kjøpet.

Levering til postkontor/postutleveringssted

I de fleste tilfeller er pakken for stor til å få plass i postkassen. Du får da en hentemelding om at du kan hente brillene på nærmeste postkontor (angis på hentemeldingen). Ditt nærmeste postkontor/postutleveringssted er som regel en dagligvarebutikk, servicebutikk eller bensinstasjon.

Leveringsrisiko

Loveyewear dekker risikoen for tap eller skade på varen under transport fra vårt verksted/lager til deg. Ved eventuell retur dekker du selv risikoen for tap eller skade på varen.

Priser

Samtlige priser er inklusiv moms. Frakten er per i dag kostnadsfri!

Betaling

Loveyewear tilbyr betaling via kort, faktura og delbetaling.
Loveyewear har valgt å la Klarna håndtere samtlige betalingsmåter. Her finner du Klarnas fullstendigevilkår.
Noter: Du velger betalingsmåte etter at du har fylt i din informasjon på kassasiden og trykker på «Sluttfør bestilling»-knappen.

Kort

Loveyewear tilbyr sikre kortbetalinger og oppfyller kravene for PCI-DSS (en obligatorisk datasikkerhetsstandard for å håndtere kortinformasjon, tatt fram av MasterCard og Visa). All informasjon overføres med SSL-kryptering (i uleselig form) noe som gjør at ingen tredjepart kan få tilgang til din informasjon. Betalingen er videre beskyttet av 3D Secure, en sikkerhetsstandard fra Visa. Loveyewear har ikke tilgang til noen informasjon vedrørende ditt kort eller bank. Ingen ekstra avgift utgår ved kortbetaling.

Faktura

Fakturaen sendes via e-post og skal betales innen 14 dager. Ved for sen innbetaling utgår en påminnelsesavgift på 64 NOK samt forsinkelsesrente på 22.00 %. Ved kjøpetilfellet utføres en kredittkontroll og i visse tilfeller utføres en kredittopplysning. Du vil få en kopi på kredittopplysningen via post. Leveransen skjer bare til den adressen som er oppført i folkeregisteret. Ingen administrasjons- eller fakturagebyr tilkommer.

Delbetaling

Vi sender din ordre direkte og du velger hver måned hvor mye du vil betale av på ditt beløp. Du betaler minst 95 NOK/måned eller 1/24 av totalbeløpet. Du kan alltid velge å betale av hele beløpet på én gang. Alle delbetalingskjøp samles på en smidig månedsfaktura. Betaling skjer alltid den siste dagen i hver måned. Betalingen skjer via Klarnas tjeneste Klarna-konto. Rente og gebyrer utgår. Les fullstendige kontovilkår her.

Forbehold om endringe

Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer, utsolgt vare, trykkfeil, feil på produktbilder og/eller feil informasjon forårsaket av teknisk eller menneskelig svikt. Vi forbeholder oss retten til å endre priser og kjøpsvilkår.

Angrerett

Briller og solbriller

Loveyewear gir deg rett til å angre ditt kjøp innen 90 dager fra den dag du mottok din vare. Ved retur skal varen returneres i uforandret tilstand og i originalemballasje med alle tilbehør. For å kunne kontrollere at varen overensstemmer med din bestilling får du bare håndtere og undersøke varen på den samme måten som er vanlig når du prøver en vare i en butikk. I første hånd bør informasjonen på forpakningens utside brukes. I det tilfellet at du har håndtert varen utover den omfatning som beskrives her får du stå for varens verdiminskning. Loveyewear tillemper en fullstendig verdiminskning (det vil si hele varens verdi) hvis returnert vare ikke kan selges på nytt (som ny vare). Ved retur av varen står du selv for returkostnaden. Loveyewear tar intet ansvar for eventuell transportskade eller tap av returnert vare. Det er viktig at den returnerte varen er godt pakket og at korrekt porto er betalt. Vi anbefaler at sporbar frakt velges ved returer av briller og solbriller. Kontakt alltid vår Kundetjeneste på telefon 23 96 05 77 eller e-postadresse support@loveyewear.no før du returnerer din vare.

Formular for retur og angrerett sendes med alle forsendelser og finnes også her.

Tilbakebetaling av returnert vare

Ved godkjent og mottatt retur betaler vi innen 10 dager tilbake alle betalinger vi har fått fra deg, blant annet også eventuelle leveransekostnader (fra oss til deg). Returfrakten betaler du. Tilbakebetaling gjøres ved fakturabetaling i første hånd til oppgitt personlig bankkonto. Ved kortbetaling overføres pengene tilbake til det kort (det vil si til den konto som er koblet til kortet) som du utførte kjøpet med.

Reklamasjonsrett

Loveyewear gir deg full erstatning i form av et nytt produkt når det konstateres en produksjonsfeil. Det er viktig å undersøke produktet nøye når du mottar det. Hvis et produkt er skadet eller på noen annen måte feilaktig når du mottar det bør en reklamasjon (om mulig) skje innen 7 dager fra du mottok varen. Loveyewear sender alltid det skadede/feilaktige produktet til respektive produsent for en endelig bedømmelse. Ved godkjent reklamasjon erstattes du også for returfrakten. Hvis det oppstår en tvist følger alltid Loveyewear Forbrukerrådets eller klagenemdas anbefalinger. Kontakt vår kundetjeneste hvis du ønsker å returnere ditt produkt.

Formular for retur og angrerett sendes med alle forsendelser og finnes også her.

Personvern og sikkerhet

Loveyewear etterlever de regler som spesifiseres i personopplysningsloven. Ved kjøp gir du samtykke til at vi lagrer dine personopplysninger. Loveywear bruker bare dine personopplysninger for å fullføre våre forpliktelser og kommunikasjon med deg og garanterer at vi ikke vil selge opplysningene til tredje part. Ved en bestilling oppgir du personopplysninger, som navn, adresse, personnummer, e-postadresse, telefonnummer og passord (valgfritt). Personopplysningsloven gir deg rett til å ta del av den informasjon vi har registrert om deg og om informasjonen er feilaktig, ufullstendig eller irrelevant kan du kreve at informasjonen skal rettes til eller tas bort.

Svindelforsøk

Alle forsøk på svindel blir politianmeldt.

Brilleseddel

For å bestille slipte briller hos Loveyewear må du ha gyldig brilleseddel fra optiker eller lege med den styrken du bestiller. Din ordinasjon/brilleseddel bør ikke være eldre enn 12 måneder. Har du fått utført en synsundersøkelse hos optiker, har du i henhold til pasientjournalloven alltid rett til å få en kopi av brilleseddelen. Verdiene i brilleseddelen angir du direkte på loveyewear.se i forbindelse med bestillingen.

Aldersgrense ved bestilling

Nedre aldersgrense for å handle på Loveyewear er 16 år. Personer under 16 år kan kun bestille med foreldres (foresattes) samtykke. Bestillingen må da være i foreldrenes eget navn og i henhold til den mindreåriges ordinasjon/brilleseddel fra optiker eller lege. Er du under 18 år (dvs. mindreårig), må du ha samtykke fra foreldrene dine (eller fra dine foresatte).

Kampanjer

Ved kampanjer og spesielle tilbud kan du bli tildelt en kampanjekode. Denne angis i feltet «Verdikode» på kassasiden i forbindelse med bestilling. Kampanjekoden er unik for den spesifikke kampanjen og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjer gjelder t.o.m. fastsatt dato eller så langt lageret rekker (dersom tilbudet gjelder bonusprodukter). Du kan kun benytte 1 kampanje/kampanjekode per bestilling.

Force Majeure

Loveyewear er ikke ansvarlig for forsinkede ytelser (inklusiv levering og garantitiltak) som skyldes omstendigheter utenfor Loveyewears kontroll. Eksempler på omstendigheter utenfor Loveyewears kontroll er – uten at de utgjør en fullstendig liste – arbeidskonflikter, strømbrudd, lynnedslag, brann, atmosfæriske forstyrrelser, lovpålegg, myndighetstiltak, krig, streik eller lignende omstendigheter, eventuelle strømbrudd, forstyrrelser hos ansvarlige for webhoteller/servere som Loveyewear benytter, samt forsinkelser på grunn av internettilkoblede nett osv.

Ring oss:
23 96 05 77
Spørsmål?
Spørsmål og svar
Alle forsendelser leveres med
A-post, for raskest mulig
leveranse!